Als professionele lichaamsgerichte coach en ervaringsdeskundige begeleid ik vrouwen met medisch onverklaarbare lichamelijke klachten en stress en burn-out klachten.

Lichaamsgerichte coach in Assen,Zuidlaren, onverklaarbare lichamelijke klachten, Gewrichtspijnen, spierspanning, oorsuizen, evenwichtsproblemen, buikpijn, overprikkelt, gespannen gevoel, alk solk

Ik maak tijdens het coachen gebruik van methoden die wetenschappelijk aantoonbaar effectief ("evidence-based" ) zijn. Zoals cognitieve gedragstherapie, accept and commitment therapie, voice dialogue, mindfulness, en lichaamsgerichte oefeningen. 

Waarom kiezen voor coachen?
Tijdens het coachen krijg je de inzichten om te begrijpen wat er nu gebeurt in je hoofd en in je lichaam. Hierdoor ga je ervaren hoe je een positieve blijvende verandering in gang kan zetten. Je weet op dit moment waarschijnlijk verstandelijk wel wat er speelt maar je kan niet daadwerkelijk de stappen nemen om iets te veranderen. Doordat er tijdens het coachen  weer verbinding met jezelf en je gevoel ontstaat ben je wel in staat om die verandering te maken. 

Karin de Rooij lichaamsgerichte coach in Assen, Zuidlaren, Evenwichtsproblemen, oorsuizen, buikpijn, spierspanning, oveprikkelt

Wat is het resultaat van een coachtraject?
Vermindering/verdwijnen van je klachten, energie, innerlijke rust, balans, zelfvertrouwen en vertrouwen in je lichaam.
Je krijgt de regie in handen zodat je jouw leven kan leven waar je nu naar verlangt.

Aanbod voor particulieren:

Wil je eerst ervaren of mijn manier van coachen bij jou past? Voel je vrij om een afspraak te maken voor een vrijblijvend en gratis 1e herstel gesprek. Tijdens dit 1e gesprek van ongeveer 3 kwartier luister ik naar je, ervaar je hoe ik werk en geef je ik ook al een aantal bruikbare inzichten die je direct kan inzetten! Dit 1e herstel gesprek is gratis en kan vooraf aan een coachsessie of coachtraject worden gekoppeld.

Soms heb je de behoefte om eens te sparren over bepaalde dingen waar je tegen aan loopt, zonder dat je een 'coachtraject' wil volgen. Dat kan ook. Je kunt een enkele afspraak inplannen, van een uur, om weer in de juiste flow te komen.
Tarief: 45,- per uur

Vanuit acceptatie van je huidige situatie gaan we opbouwen. Tijdens de coachsessies ga je door middel van lichaamsgerichte bewustwording ervaren wat jouw klachten je willen vertellen. Je komt weer in verbinding met je lichaam en je gevoel en dus met jezelf! We onderzoeken je belemmerende overtuigingen die je gedrag en dus je klachten nu in stand houden. Dit wordt ondersteund met ontspannings- en ademhalingsoefeningen om je overprikkeld zenuwstelsel te kalmeren.

Het resultaat:
Vermindering/verdwijnen van je lichamelijke klachten, innerlijke rust, zelfvertrouwen, energie en eigenaarschap over jouw leven.

Tarief per sessie van 1 tot 1,5 uur: 70,- euro incl btw

Heb je het financieel niet breed, maar ben je wel heel gemotiveerd om een positieve verandering in gang te zetten bij jezelf?
Neem dan absoluut contact op met mij, dan overleggen we de mogelijkheden

Een coachsessie voor relatiebegeleiding duurt 1,5 uur per keer. Hierbij krijgen beide partners de mogelijkheid om hun wensen, verlangens, ervaringen en gewenste oplossing aan te geven. Daarna onderzoeken we samen wat de oorzaak is van frictie die er op dit moment speelt. Zijn het oude patronen, gewoontes, belemmerende overtuigingen, op welk niveau er gesproken wordt, of op welke manier er gesproken wordt en of er dieper liggende gevoelens worden geraakt die zorgen voor spanning in de communicatie? 

Het resultaat:
Er ontstaan inzichten in elkaar, wederzijds respect en verbinding om samen tot een echt gesprek te komen.

Tarief per sessie van 1,5 uur is 120,- euro incl. btw. Intake is altijd gratis omdat er bij beide partijen vertrouwen moet zijn om samen aan de slag te gaan.

Een coachtraject duurt 3 a 4 maanden, dit gaat in overleg en naar behoefte omdat ieder mens anders is.

Tijdens dit traject ontdek je wat je kan doen om van je lichamelijk onverklaarbare klachten af te komen.

Wat houdt het coachtraject in?

 • 6 coachsessies in een periode van 3 a 4 maanden en 1 follow-up gesprek na het traject, van 1 tot 1,5 uur
  (het follow-up gesprek is ook bedoelt om de nieuwe inzichten en ervaringen te bevestigingen voor jezelf)
 • Tussendoor mogelijkheid voor vragen. Dus je hoeft niet te wachten tot de volgende afspraak
 • Je krijgt ontspannings- en ademhalingsoefeningen voor thuis
 • Om een positieve blijvende verandering te ondersteunen krijg je verdiepingsoefeningen voor thuis
 • Na 3 a 4 maanden 1 follow-up gesprek om te kijken hoe het nu gaat en wat je nog nodig hebt 
 • Na 1 jaar recht op een 'check-up' gesprek van 30 minuten

Als jij voor een traject kiest werk je effectiever aan je herstel. Je bent 3 a 4 maanden bezig, op verschillende manieren, waardoor je door de herhaling en ondersteuning zorgt voor een blijvend herstel. 

Waar ga je mee bezig tijdens het traject?

 • Contact maken met je lichaam en voelen waar de emoties in je lichaam zitten (zonder oud zeer boven te halen)
 • De emoties aandacht geven en ze er laten zijn. Het omarmen van je emoties, ze horen bij jou.
 • De emoties letterlijk uit je lichaam laten bewegen
 • Door middel van ontspannings- en ademhalingsoefeningen je overprikkelt zenuwstelsel kalmeren
 • Onderzoeken wat je belemmerende overtuigingen zijn die je huidige gedrag in stand houden en daarmee ook je klachten.
 • Tijdens de sessie ontstaat er zelfcompassie (zelfliefde)
 • Het onderzoeken wat de verborgen boodschap is, waar verlang je echt naar?

De verborgen boodschap is de echte boodschap, die gaat over een behoefte of wens die (nog) niet vervuld is. Bijvoorbeeld; zie mij, hoor mij, accepteer mij, ik heb je nodig, ik kan het niet alleen. Als je achter deze boodschap komt brengt dat je in contact met jezelf, en maakt het je weerbaarder.

Wat is het resultaat?
Vermindering/verdwijnen van je klachten, energie, innerlijke rust, zelfvertrouwen en vertrouwen in je lichaam.
Je krijgt de regie over je eigen leven in handen, zodat je jouw leven kan leven waar je nu naar verlangt.

Tarief voor het hele traject: 395,- euro incl btw 

Mogelijkheid om in termijnen te betalen

Mocht blijken dat jij behoefte hebt aan extra coachsessies, boven de 6 sessies in het traject, dan ontvang je 20% korting op het tarief van de 'losse' coachsessie. 

Lichaamsgerichte coach, innerlijke rust, contact met jezelf, in contact met je lichaam, stressvrij leven, hoe kom ik van mijn klachten af? Assen, het Tij

Ik coach altijd vanuit een positieve insteek en energie.
Iedereen heeft het in zich om het stuur weer in eigen handen te nemen!

In veel gevallen vergoeden werkgevers een coachingstraject voor hun medewerkers. Soms is er een opleidings of persoonlijk ontwikkelingsbudget beschikbaar dat hiervoor gebruikt kan worden.
Informeer hierover maar eens bij je werkgever. Indien nodig kan ik hiervoor een offerte aanbieden.

Omdat ik coachen graag toegankelijk wil laten zijn voor iedereen, hanteer ik, speciale tarieven voor minima.
Schroom niet om hier contact over op te nemen.

solk, lichamelijk onverklaarbare klachten, uitval, coachpraktijk in Zuidlaren en Assen, karin de rooij, gewrichtspijnen, duizelig, evenwichtsproblemen, spierspanning