Als professionele lichaamsgerichte coach en ervaringsdeskundige begeleid ik vrouwen met medisch onverklaarbare lichamelijke klachten als gevolg van stress.

 

Heb jij al meerdere behandelingen, therapieën etc. gevolgd, zonder voldoende of blijvend resultaat?

Herken je de woorden uitzichtloos, eenzaam en onbegrepen als gevolg van je klachten? Heb je het gevoel dat elke dag overleven is om alles voor elkaar te krijgen, maar dat je geen energie meer hebt voor leuke dingen en sociale contacten? Wil je nu ontdekken hoe jij het tij kan keren.

 

Het (terug) krijgen van regie over je leven

Veel van jouw klachten ontstaan doordat je (onbewust) geen contact meer hebt met je lichaam. Je wilt je goed voelen, voldoen aan ieders verwachtingen en je leeft vanuit je hoofd met veel belemmerende gedachten.

Heb jij het moment bereikt dat je voor jezelf wilt kiezen?
Niet langer een slachtoffer van de situatie en je lichamelijke klachten wilt zijn, maar eigenaarschap over jouw situatie wilt nemen?

Je, als mens, volledig voelen?
Je niet meer alleen voelen (ook al ben je niet alleen)?
Je uit durven spreken en gehoord en gezien voelen?

 

alijd lichamelijke klachten, onverklaarde lichamelijke klachten, solk, alk, fysieke klachten, wat te doen bij onverklaarbare pijn?
coach voor onverklaarbare lichamelijke klachten, duizelig, gewrichtspijnen, spierspanning,

Wat kan ik voor jou doen?

Tijdens het coachtraject komt het volgende aan bod;

1: Je gaat ervaren hoe je in contact komt met je lichaam;

  • Je gaat je lichaamssignalen herkennen en wat ze jou willen vertellen.
  • Indien er sprake is van onderliggende emoties ga je die herkennen en help ik je ze te aanvaarden en ze er te laten zijn. (zonder oude pijn volledig te moeten herbeleven. Dat willen we juist voorkomen omdat het lichaam anders ook weer alle stressoren aanmaakt, terwijl je juist opzoek bent naar innerlijke rust en een pijnvrij lijf.)
    In plaats van tegen de emoties te vechten geef je de emoties de ruimte om ze er te laten zijn en uit je lichaam te laten bewegen. Dit gaat veel verlichting geven en energie opleveren.

2: Je ontdekt je persoonlijkheid en je belemmerende gedachten/overtuigingen die jouw klachten nu in stand houden.

3: Door middel van ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en mindfulness ga je ervaren hoe je overbelast zenuwstelsel kalmeert. Dit leidt tot, innerlijke rust, een ontspannen lichaam en dat draagt bij aan een leven zonder chronische stress en/of pijnen.

4: Ik geef inzichten bij onverklaarbare klachten, in hoe het brein werkt en hoe het brein de pijnsignalen afgeeft om je te beschermen tegen het voelen van de onderdrukte emoties.

Bewust in balans

In contact met je gevoel en je lichaam, verbinding met buik en hart, uit je hoofd komen, zelfhelend vermogen van je lichaam, lichaamsgerichte coach in Assen, kalmeren innerlijke onrust, kalmeren overprikkeld zenuwstelsel

Ik kan je alleen begeleiden tijdens het coachtraject als jij ook echt aan toe bent om de verandering te gaan maken. Alleen jij kan verandering in gang zetten om jouw klachten te verminderen, ik kan jou daar mee ondersteunen.

Weet dat ik, als ervaringsdeskundige en professionele coach, jou met veel passie coach. Ik heb zelf ervaren hoe het is om in zo'n uitzichtloze situatie te zitten en hoe het mogelijk is om het tij te keren tot een actief, sociaal leven met een ontspannen lijf. 

Als jij zover bent om de stap te nemen en om er serieus mee aan de slag te gaan? Plan dan een gratis herstel gesprek. In dit gesprek ontvang je van mij, naast informatie, ook al de eerste tips om een positieve verandering in gang te zetten.

Je hoeft tijdens dit gesprek geen beslissing te nemen, laat het rustig op je inwerken voor je een besluit neemt of je er aan toe bent om een traject te starten.