Als professionele lichaamsgerichte coach en ervaringsdeskundige begeleid ik vrouwen met medisch onverklaarbare lichamelijke klachten en stress en burn-out klachten. En koppels met relatie stress.

Relatie begeleiding bij terugkerende problemen en stress in jullie relatie

Een relatie die niet lekker loopt zorgt voor stress. (Chronische) stress geeft op termijn klachten, op lichamelijk en mentaal gebied. Je bent in een constante staat van paraatheid, waarbij ontspanning en ruimte voor jezelf steeds verder weg lijken.

Je wilt wel terug naar het gevoel van eerder maar jullie lopen tegen te veel problemen aan waardoor dit onmogelijk lijkt te worden. In een situatie waarin stress constant aanwezig, ontstaan er storende gedachten en chaos in je hoofd. Jullie verzanden in een vicieuze cirkel.

Jullie wens;
Weer verbinding met elkaar
Weer voelen wat je eigen grenzen zijn
Ervaren wat belangrijk is voor jullie allebei en samen weer een ‘team’ worden
Een veilige basis voelen vanuit waar je de wereld samen weer aankan

Dan kan relatie begeleiding een goede stap zijn. Tijdens deze begeleiding onderzoeken we de vaste patronen die zijn ontstaan in jullie relatie, onbewuste belemmerende overtuigen en de triggers gebaseerd op jullie verleden, die jullie huidige gedrag in stand houden. Jullie gaan de diepere laag ervaren en krijgen inzichten wat de huidige problemen veroorzaken.

Vanuit hier is het mogelijk om een blijvende positieve verandering te maken.

Met als resultaat;
Een veilige en ontspannen basis, waarin je jezelf kan zijn met wederzijds begrip voor elkaar. Je leert elkaar letterlijk opnieuw kennen!

 

relatietherapie Assen, relatieproblemen, hulp bij relatieproblemen, relatie stress
Relatietherapie voor stellen, relatie coaching voor koppels, hulp bij relatieproblemen