Als professionele lichaamsgerichte coach en ervaringsdeskundige begeleid ik vrouwen met medisch onverklaarbare lichamelijke klachten en stress en burn-out klachten.

 

Ilse, administratief medewerkster, 29 jaar;
Ik heb de sessies als heel prettig ervaren.
Het is heel belangrijk dat je een klik hebt met de coach en gelukkig hadden Karin en ik dat ook.
Ze is heel bekwaam en mede door het doorvragen kwamen we met de gesprekken heel ver.
Ik kan coachpraktijk het Tij zeker aanraden.

stress preventie, inzichten in stress patronen, wandelend coachen, solk, lichamelijk onverklaarbare klachten, uitval

Floor, moeder, bloemist, 42 jaar
Na een jaar, met een gevoel dat mijn lichamelijke klachten alleen maar erger werden en ik me steeds minder energie had en me meer onbegrepen ging voelen, wist ik dat weer iets moest proberen om van die klachten af te komen. Maar wat? Via via kwam ik bij Karin terecht en dat is een enorme eye opener geweest. Vanaf het eerste gratis gesprek, waarbij ik direct een veilig gevoel had en het duidelijk werd hoe het traject zou gaan verlopen, heb ik vooruitgang ervaren. Ik kan nu weer werken, leid een sociaal leven en kan mijn balans beter bewaken! De klachten zijn nagenoeg weg,en als ze opspelen weet ik nu hoe dat komt.

Froukje, moeder, beleidsmedewerker, 56 jaar;
Bij toeval -een heel gelukkig toeval- kwam Karin op mijn pad op een moment dat ik de koers voor mijn leven scherper wilde bepalen. Na slechts een handvol sessies in een paar maanden tijd kon ik goed onderbouwd en doorvoeld knopen doorhakken voor wat betreft werk en privéleven. Karin bleek in staat rust te creëren terwijl ik tegen haar aan ratelde en haalde met enkele goed gekozen vragen de echte onderwerpen snel boven tafel. Ze liet me bovendien zien dat ik sterker kan zijn en bewuster kan kiezen dan ik zelf voor mogelijk hield door me terug te laten grijpen op eerdere leermomenten en (spirituele) ervaringen opnieuw voor ogen te halen. 

Ik had meer in huis dan ik dacht. Een bijzonder besef waar ik Karin zeer dankbaar voor ben. 

Karin is een fijn en leuk mens! Ik ben onder de indruk van haar inlevingsvermogen, denkkracht, tempo en scherpte van reageren, haar bereidheid om haar levenswijsheid en persoonlijke ervaringen te delen, haar warme betrokkenheid en de opgewerkte energie die ze inbrengt. 

Ik besef en ervaar nu pas echt - terwijl ik toch al een halve eeuw levenservaring had - hoe gezond verstand hand in hand kan gaan met diepere waarden, normen, drijfveren en gevoelens. En misschien nog belangrijker: hoe ik onder lastige omstandigheden waarin pragmatisme noodzakelijkerwijs de boventoon voert, toch energiek, geïnspireerd en tevreden kan blijven. 

Een betere coach kon ik me niet wensen!

Karin de Rooij lichaamsgerichte coach in Assen, coachpraktijk Assen, balans, stress, lichamelijk onverklaarbare klachten, slechte concentratie, vermoeidheidsklachten, duizelig, zere spieren, gewrichten

Barbara, moeder,  49 jaar:
Na verschillende onderzoeken bij specialisten te hebben gehad en diverse behandelingen te hebben geprobeerd en dus al bijna 2 jaar veder, kwam ik bij Karin terecht. De neuroloog, huisartsondersteuner, psychosomatische fysiotherapeut, acupuncturist en psycholoog konden mij niet verder helpen. Via via kwam ik bij Karin en was eerlijk gezegd vooraf een beetje argwanend, Tijdens het het eerste gesprek kreeg ik hoop dat ze mij wellicht wel zou kunnen helpen. Ik zou willen dat ik hier eerder aan was begonnen, dat had mij een hoop frustratie en tijd bespaart. Ik moest wennen aan de ontspanningsoefeningen maar nu vind ik ze heerlijk. De onderdrukte emoties voelen was helemaal niet zo 'eng" als dat ik had gedacht. De inzichten en de oefeningen hebben mijn klachten nagenoeg doen verdwijnen. Alleen als ik niet goed luister naar mijn lichaam spelen ze weer op. Wat ik eerder als zweverig beschouwde brengt me nu juist ontspanning waardoor ik me veel steviger en sterker voel.